Haagsma Trading Company
 | Logo

Haagsma Trading Company

is gespecialiseerd in zwaarlastwielen en super-zwaarlast wielen, van 500 kg. tot 17.500 kg. 

Meer informatie
Haagsma Trading Company
 | Logo

Haagsma Trading Company

Wij hebben een reeks standaard wielen en kunnen ook wielen op maat leveren!

Meer informatie

Zwaarlastwielen voor transportwagens, laadbruggen en meer bij Haagsma Trading CompanyZwaarlastwielen

Zwaarlastwielen nodig? Daarom op zoek naar een specialist dat zwaarlastwielen op voorraad heeft of op maat maakt? Bekijk dan eens de website van Haagsma Trading Company. Haagsma Trading Company is dé specialist als het gaat om zwaarlastwielen. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in zwaarlastwielen van 500 kg. tot 17.500 kg. Deze zijn voor verschillende toepassingen inzetbaar. Heeft u zwaarlastwielen nodig voor transportwagens? Of wilt u zwaarlastwielen laten maken voor laadbruggen? Wij leveren dit naar wens. Op onze website treft u een overzicht van de zwaarlastwielen die wij kunnen leveren. Indien nodig kunnen wij deze zwaarlastwielen aanpassen zodat deze geheel bij uw wensen aansluiten. Wilt u graag advies over zwaarlastwielen? Zwaarlastwielen nodig voor het echte zware werk? Neem contact met ons op. Wij helpen en informeren u graag.

Zwaarlastwielen voor het vervoeren van zware lasten

Wanneer er veel zware lasten worden vervoerd raden wij aan onze zwaarlastwielen te gebruiken. Haagsma Trading Company biedt zwaarlastwielen aan van zeer goede kwaliteit. Afhankelijk van de toepassingen, uw wensen en materialen zijn er verschillende typen zwaarlastwielen verkrijgbaar voor o.a.

  • Zwaarlastwagens
  • Transportwagens
  • Apparatenbouw
  • Rolstellen
  • Laadbruggen
  • Manipulatoren

Maar ook zwaarlastwielen voor geleidingsbokken, trogstellen, offshore en botenkarren.

Zwaarlastwielen met een innovatief ontwerp

De zwaarlastwielen van ons bedrijf zijn gemaakt volgens een innovatief ontwerp. Zo zijn de zwaarlastwielen in ons assortiment bestand tegen zware lasten en gaan lang mee. Door hun goede kwaliteit en groot draagvermogen zijn deze voor verschillende toepassingen inzetbaar. Daarnaast zijn onze zwaarlastwielen slijtvast. Zwaarlastwielen die grote gewichten kunnen dragen? Wij hebben een reeks standaard wielen” en kunnen ook wielen op maat leveren, zoals wielen met een naafaansluiting of voorzien van een gladde boring met spiebaan aandrijving.

Zwaarlastwielen en meer

Niet alleen zwaarlastwielen nodig? Ook voor bok- en zwenkwielen met polyurethaan of rubber bekleding kunt u ook bij ons terecht. Meer informatie over onze producten? Benieuwd naar de prijzen voor zwaarlastwielen? Wij helpen u graag.

Laat uw reactie achter

Haagsma Trading Company Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl