Haagsma Trading Company
 | Logo

Haagsma Trading Company

is gespecialiseerd in zwaarlastwielen en super-zwaarlast wielen, van 500 kg. tot 17.500 kg. 

Meer informatie
Haagsma Trading Company
 | Logo

Haagsma Trading Company

Wij hebben een reeks standaard wielen en kunnen ook wielen op maat leveren!

Meer informatie

Tankwielen voor zwaarlastwagens, transportwagens of andere wagens?Tankwielen

Tankwielen nodig die op maat gemaakt kunnen worden voor uw specifieke wensen? Of snel over tankwielen beschikken? Bekijk dan de voorraad tankwielen van Haagsma Trading Company. Als specialist op het gebied van tankwielen hebben wij een ruime voorraad met verschillende soorten. Onze voorraad tankwielen variëren van zwaarlastwielen en super-zwaarlast wielen die een maximaal draagvermogen hebben van 500 kg. tot 17.500 kg. Heeft u tankwielen nodig voor zwaarlastwagens, transportwagens of andere wagens? Ons team specialisten kijkt graag of wij passende tankwielen kunnen leveren. Naast tankwielen hebben wij nog vele andere zoals:

  • industriewielen
  • wielen
  • aandrijfwielen
  • containerwielen
  • zwaarlastwielen

Op onze website kunt u verschillende tankwielen bekijken.

Tankwielen met bekleding  in een afwijkende hardheid

Tankwielen nodig met bekleding in een afwijkende hardheid? Onze standaard wielen hebben een rubber hardheid van 80° ShA en een polyurethaan hardheid van 95° ShA. Indien u meerdere tankwielen gaat bestellen kunnen wij deze ook leveren met bekleding met een afwijkende hardheid. Veel klanten komen bij ons terug. Haagsma Trading Company staat namelijk garant voor kwaliteit en snelle levertijden van tankwielen.

Tankwielen voor het zware werk

Voor het zware werk bieden wij verschillende tankwielen aan. Met jarenlange ervaring hebben wij een bekende naam op weten te bouwen als het gaat om tankwielen en meer. Voor bok- en zwenkwielen met polyurethaan of rubber bekleding kunt u ook bij ons terecht. Tenslotte hebben we uitgebreide mogelijkheden om tankwielen op maat te maken. Zo leveren wij wielen met een naafaansluiting of voorzien van een gladde boring met spiebaan aandrijving.

Prijzen tankwielen

Benieuwd naar de kosten voor tankwielen? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijs en levertijd offerte aan. Wij maken graag een aanbieding met de gewenste tankwielen.

Laat uw reactie achter

Haagsma Trading Company Copyright © 2023 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl