Haagsma Trading Company
 | Logo

Haagsma Trading Company

is gespecialiseerd in zwaarlastwielen en super-zwaarlast wielen, van 500 kg. tot 17.500 kg. 

Meer informatie
Haagsma Trading Company
 | Logo

Haagsma Trading Company

Wij hebben een reeks standaard wielen en kunnen ook wielen op maat leveren!

Meer informatie

Super- zwaarlastwielen die bestand zijn tegen hoge belastingen verkrijgbaar bij Haagsma Trading CompanySuper Zwaarlastwielen

Super- zwaarlastwielen voor zware toepassingen? Als u super - zwaarlastwielen wilt aanschaffen raden wij aan een bezoekje te brengen aan Haagsma Trading Company. Haagsma Trading Company is gespecialiseerd in het verkopen en maken van super-zwaarlastwielen. Wij leveren super-zwaarlastwielen van 500 kg tot 17.500 kg aan draagvermogen. Afhankelijk van de wensen van onze klanten kunnen wij super - zwaarlastwielen leveren met rubber of met polyurethaan bekleding. De super-zwaarlastwielen kunnen worden geleverd als bokwielen maar ook als zwenkwielen. Benieuwd naar de soorten super - zwaarlastwielen die wij aanbieden? Bekijk dan ons aanbod. Ook op onze website kunt u verschillende soorten bekijken. Wat uw wensen ook zijn, wij leveren graag de juiste super - zwaarlastwielen voor zwaar transport. Benieuwd naar het maximale gewicht dat super - zwaarlast wielen kunnen dragen? Wij vertellen u dat graag. Om veiligheid te waarborgen is het aan te raden u goed door ons ervaren team te laten adviseren.

Super- zwaarlastwielen voor het transporteren van zware lasten

Als u veel zware lasten moet transporteren raden wij super - zwaarlastwielen aan. Als u kiest voor de super - zwaarlastwielen van Haagsma Trading Company bent u ervan verzekerd dat u op een veilige en betrouwbare manier kunt vervoeren. Zo staan onze super - zwaarlastwielen bekend om:

  • Kwaliteit
  • Dempende eigenschappen
  • Bestand tegen hoge belastingen
  • Verkrijgbaar in een afwijkende hardheid

Deze super - zwaarlastwielen kunnen ingezet worden voor verschillende toepassingen zoals: zwaarlastwagens, transportwagens, apparatenbouw, rolstellen, laadbruggen, manipulatoren, geleidingsbokken, trogstellen, offshore en botenkarren.

Super- zwaarlastwielen standaard of op maat gemaakt

Haagsma Trading Company heeft een ruim assortiment met standaard super - zwaarlastwielen. Indien er geen super - zwaarlastwielen in het assortiment aanwezig zijn die aansluiten bij uw wensen kunnen we eventueel ook super - zwaarlastwielen op maat leveren. Wilt u bijvoorbeeld super - zwaarlast wielen met een gladde boring? Of super - zwaarlastwielen met een naafaansluiting? Wij maken dit graag. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Meer informatie over doorlooptijden en levertijden? Neem contact met ons op. Graag vertellen wij u meer over super - zwaarlastwielen.

Laat uw reactie achter

Haagsma Trading Company Copyright © 2023 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl